حضور مسئولین آموزشکده در نشست به مناسبت ایام شهادت شهید دکتر چمران و گرامیداشت بسیج اساتید و معرفی رئیس جدید بسیج اساتید با حضور سردار کشکولی
.
دکتر چمران شخصیتی شاخص، علمی، دیندار و انقلابی است که از جهات مختلف الگویی برجسته و قابل اتکاء برای جامعه، به ویژه اساتید و نخبگان علمی کشور به شمار میرود. همان شخصیتی که بنا به فرموده امام خمینی (ره): «چنان با عظمت و با تعهّد به اسلام جان خود را فدا کرد که خود را در هر دو جهان بیمه نمود.» روزهای پرتلاش، فداکاریهای صادقانه و بیاعتنا به لذایذ دنیوی ایشان، علیرغم امکان برخورداری از همه آنها فراموششدنی نیست؛ به حق وی فرهیختهای بود که علم، عمل و اخلاق همراه با بینش و صبر را که ویژگی بسیجیبودن است در عمل متبلور ساخت.
سازمان بسیج اساتید، فعالیتهای فرهنگی پژوهشی خود را بر مبنای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و نیات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری طرح ریزی نموده و به اجرا در میآورد. این آرمانها را میتوان اهدافی چون علمی شدن وحدت حوزه و دانشگاه، تولید علم و نهضت نرم افزاری، آزاداندیشی دینی و ارتقای توان و بنیه علمی و فرهنگی اساتید دانشگاه های کشور در نظر آورد که بی گمان مقصود از این همه، دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و حضور فعال و ثمربخش در عرصههای علمی و مدیریتی کشور است.
به همین مناسبت در ۶ تیرماه نشستی در سالن کنفرانس حوزه ریاست با حضور اساتید و مسئولین شهری برگزار گردید. در ابتدا با خوانش قرآن کریم توسط دکتر ریاحی عضو هیئت علمی دانشگاه، پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و با خوش آمدگویی و عرض خیر مقدم خدمت مدعوین توسط دکتر کاوند مدیر فرهنگی دانشگاه مراسم آغاز و مزین گردید.
در بدایت امر حجت الاسلام و المسلمین فتاحی دهکردی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، در باب بزرگداشت شهید دکتر مصطفی چمران به جمله ایشان در کتاب خدا اشاره کردند: خدایا، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. ای خدای بزرگ آنها که از تو میخواهم ، چیزهایی است که فقط میخواهم در راه تو به کار اندازم و تو خوب میدانی که استعداد آنرا داشتهام. از تو میخواهم مرا توفیق دهی که کارهایم ثمر بخش شود و در مقابل انسان سر افکنده نشوم.
در ادامه دکتر یاوری، رئیس دانشگاه حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره) ضمن خوش آمد گویی خدمت سردار کشکولی و سایر مهمانان در وصف شهید دکتر مصطفی چمران فرمودند: شهید دکتر چمران را باید جمع اضداد دانست زیرا ایشان از یک طرف چهره مبارز، رزمی و با صلابت و از طرف دیگر روح لطیف و هنرمندانه داشتند. ایشان هم چنین شهید دکتر چمران را یک سیاستمدار چیره دست و چهره علمی ممتاز معرفی کردند و بیان کردند با توجه به جمله مقام معظم رهبری که می فرمایند چمران نقطه اصلی انقلاب را شناخت، باید در مسیر چمرانی شدن قدم برداریم.
در ادامه مراسم دکتر مجید منعمی فرماندار محترم شهرستان بروجرد بیان کردند: دکترچمران در عرصه علم، اخلاق و ولایتپذیری سرامد بودند و جمله حضرت امام که در وصف دکتر چمران که می فرمایند《 دلم برای چمران تنگ شده》گواه شخصیت دکتر چمران است. ایشان هم چنین متذکر شدند که با تاکید به نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی درمورد نگه داشتن یاد شهدا، هر آن چیزی که برای پیشرفت کشور نیاز است باید الگوی آن را در دفاع مقدس پیدا کرد تا راهی برای تمدن جدید اسلامی ایجاد شود.
در ادامه مراسم سردار کشکولی فرمانده محترم سپاه حضرت ابوالفضل لرستان بیان کردند: شهید چمران، شهید بهشتی و شریعتی سه شخصیت مبلغ دین انقلابی بودند و آنها تبلیغ را زمانی شروع کردند که هیچ حکومت دینی در جهان وجود نداشت. ایشان در ادامه ویژگیهای دین انقلابی را ضد استبداد، ضد استعمار، ضد شرک و بت پرستی دانستند و تاکید کردند که به واسطه دین انقلابی، بقیه ادیان زنده شدند. در پایان سردار کشکولی به ویژگیهایی که یک استاد دانشگاه باید داشته باشد پرداختند و فرمودند:
استاد دانشگاه باید اسلام ناب را بشناسد اسلامی که مبتنی بر ولایت فقیه است و بعد از آن الزامات دفاع از این اسلام را در خودش فراهم کند و نقش استادی را با این نگاه ایفا کنند.
استاد دانشگاه باید انقلاب را به خوبی بشناسد، زیرا شناخت خوب انقلاب بسیار دشوار است و روز به روز باید کار شود تا انقلاب و نظام انقلابی شناخته شود در این صورت دشمنان شناخته خواهند شد، همچنین استاد باید صحنه جنگ ترکیبی را بشناسد و جنگ نوین مانند جنگ گذشته نیست و مثلا جنگ به صورت حجاب یک زن میتواند باشد.
در پایان سردار کشکولی اظهار کردند: توان نظامی دشمن بسیار بالاتر از ماست ولی چیزی که موازنه قدرت را تغییر میدهد نصرت الهی است. خداوند حامی ماست در نتیجه خدا و نصرتهایش را باید بشناسیم.